Γι’ αυτό πήρε τόσους παίκτες, για να πάρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Γι’ αυτό πήρε τόσους παίκτες, για να πάρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ενόψει της έναρξης του «πολέμου» της Σούπερ Λιγκ…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάντα χαιρόμασταν, πάντα χαιρόμαστε και πάντα θα χαιρόμαστε όταν κερδίζει η Εθνική μας ομάδα, όπου κι αν αγωνίζεται, για οποιοδήποτε άθλημα και ανεξαρτήτως συνθηκών. Θα μου πείτε, ότι αυτό που γράφω, θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά δυστυχώς δεν είναι για όλους.

Διπλή λοιπόν η χαρά μας, για τη νίκη της Εθνικής επί της Σουηδίας, αφού εκτός του προφανούς λόγου της σπουδαίας νίκης που την κράτησε και αήττητη και ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης για το Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού, ήρθε και να… πονέσει τους κάθε είδους συμπλεγματικούς, που παρακαλούσαν να μην κερδίσει για να δικαιωθούν οι εμμονές και τα κόμπλεξ τους. Έλεος πια…

Η Εθνική λοιπόν κέρδισε και όλα τα παιδιά που έπαιξαν, έδωσαν και την ψυχή τους. Από όποια ομάδα κι αν προέρχονται. Και το χάρηκαν και το πανηγύρισαν όλοι μαζί με τον προπονητή τους και έδειξαν ότι μια χαρά κλίμα ενότητας επικρατεί στην ομάδα.


Ο Τσούμπερ, ο Τζαβέλλας και ο Σιμάνσκι

Στην ΑΕΚ είναι λογικό να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν γεροί και δυνατοί στις προπονήσεις, αλλά και επειδή ο Τσούμπερ, ο Τζαβέλλας και ο Σιμάνσκι, πραγματικά έδειξαν ότι είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση (φτου, φτου, φτου μην τους ματιάσουμε).

Παιδιά που προφανώς δεν γίνεται να είναι τόσο πολύ σημαντικοί για τις Εθνικές τους ομάδες, όπου μαζεύονται οι καλύτεροι για κάθε χώρα, και να μην είναι ακόμα πιο σημαντικοί για την ΑΕΚ. Τώρα όμως, οι Εθνικές τελείωσαν. Ο φίλαθλος κόσμος της «Ένωσης» έδειξε ότι αντέδρασε θετικά στις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας που έγιναν το καλοκαίρι.

Τώρα, θα επαναλάβω, ότι αρχίζει ο αγωνιστικός και εξωαγωνιστικός πόλεμος για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και ΟΛΟΙ ΜΑΣ πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Βλέπουμε ξανά πως θέλουν να το πάνε το… έργο οι «απέναντι» και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Η ομάδα με τον προπονητή της, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ο φίλαθλος κόσμος της έξω από αυτές, να αποτελεί ασπίδα και συνάμα το μεγαλύτερο στήριγμά της, μπαίνουν στον πόλεμο του πρωταθλήματος.

Τώρα, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ξεχνάμε μεταγραφές που έγιναν και μεταγραφές που δεν έγιναν, ξεχνάμε παίκτες που συμπαθούμε περισσότερο και παίκτες που συμπαθούμε λιγότερο και στηρίζουμε την ΑΕΚ για να κατακτήσει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!


Μην τρελαθούμε, ρε παιδιά!

Ο καθένας είναι φυσικά ελεύθερος να λέει και να γράφει ότι γουστάρει, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι λανθασμένη και ηττοπαθής κάθε άποψη, που δεν συνάδει με τον έναν και μοναδικό στόχο της ΑΕΚ, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι άλλη κουβέντα το πότε θα μπορέσει να αποκτήσει συνοχή και ομοιογένεια η ΑΕΚ ως ομάδα λόγω των πολλών μεταγραφών, όπου προφανώς και θα χρειαστεί χρόνο, κι εντελώς άλλο το να λέμε αν πάει για πρωτάθλημα. Προφανώς και πάει για πρωτάθλημα! Γιατί κατεβαίνει η ΑΕΚ; Για να κάνει αγώνες επίδειξης;

Δηλαδή, αν δεν έπαιρνε τόσους παίκτες, δεν θα μπορούσε να πάει για πρωτάθλημα επειδή δεν θα τους είχε πάρει και τώρα που τους πήρε, δεν θα μπορέσει να πάει για πρωτάθλημα επειδή είναι πολλοί;;;

Θα τρελαθούμε, ρε παιδιά; Γι’ αυτό τους πήρε τόσους παίκτες, για να πάει για πρωτάθλημα. Για να έχει την ποιότητα και να νικάει, ακόμα και όταν δεν θα παίζει καλά και για όσο διάστημα δεν θα είναι έτοιμη. Πιστέψτε το, ρε! Όλοι μας!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X