ΑΕΚ: Η μεγάλη... σκούπα έγινε πράξη -Οι τεράστιες αλλαγές από το περσινό ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό!

ΑΕΚ: Η μεγάλη... σκούπα έγινε πράξη -Οι τεράστιες αλλαγές από το περσινό ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό!

Η ΑΕΚ άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα από την περσινή πρεμιέρα της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK, ένα χρόνο πριν παρά κάτι μέρες, έκανε πρεμιέρα στο περσινό πρωτάθλημα. Τώρα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή.

Πριν ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου είχε νικήσει 2-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Από την τότε αρχική ενδεκάδα μόνο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μπορεί να λογίζεται και πάλι βασικός. Ολοι οι υπόλοιποι αποχώρησαν ή απλά δεν λογίζονται για την αρχικό σχήμα.

Ο προπονητής Μάσιμο Καρέρα έφυγε στα μισά της περσινής χρονιάς. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας πλέον βρίσκεται πίσω από τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέγραψε στον Ιωνικό, ο Παουλίνιο είναι στην Πορτογαλία, ο Εμάνουελ Ινσούα δανεικός στην Αλδοσίβι, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος στον Ατρόμητο, ο Στράτος Σβάρνας είναι δεύτερη επιλογή και ο Νασίμ Χνιντ στην Αραβία.

Επίσης, ο Αντρέ  Σιμόες είναι ιατρικά έτοιμος μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να είναι έτοιμος, ο Νέλσον Ολιβεϊρα πήγε στον ΠΑΟΚ και ο Μάρκο Λιβάγια στη Χαϊντουκ.

Από τους τότε αναπληρωματικούς μέσα στην αμφιβολία ζουν οι Μάνταλος και Μπακάκης. Ο Ελντερ Λόπες είναι πια στο Ισραήλ, ο  Φοίβος Μπότος στην Ολλανδία και στην Γκόου Αχέντ, ο Χρήστος Αλμπάνης στην Ανόρθωση, ο Θεοδόσης Μαχαίρας δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό, αλλά τραυματίστηκε στο γόνατο, ο Γιώργος Αθανασιάδης στη Σέριφ, ενώ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς είναι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Ο μοναδικός που λογίζεται για κάτι σοβαρό είναι ο Μάριο Μιτάι…

Ολες αυτές οι αλλαγές μέσα σε ένα χρόνο, με την ΑΕΚ να κάνει πράξη τα λόγια της για… σκούπα, έπειτα από την κάκιστη περσινή σεζόν.

Ο Insider

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X