Γιουβέντους: Με οκτώ απουσίες κόντρα στη Νάπολι

Γιουβέντους: Με οκτώ απουσίες κόντρα στη Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Εχοντας πάρει έναν βαθμό στα δύο πρώτα ματς, η Γιουβέντους πηγαίνει στην Νάπολη χωρίς να έχει στη διάθεσή της 9 παίκτες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπιανκονέρι υπέστησαν απώλειες – σοκ στα δύο πρώτα ματς της Serie A για το 2021-22. Ισοπαλία 2-2 ενώ προηγήθηκαν 0-2 στην Ουντινέζε και ήττα 0-1 με θλιβερή εμφάνιση στο Τορίνο από την Εμπολι. Ετσι, η πίεση για νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερη την 3η αγωνιστική, όμως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έχει πολύ δύσκολο έργο για να την πετύχει. Θεωρητικά πάντα.

Και αυτό γιατί, δεν θα έχει στη διάθεσή του 9 παίκτες. Ντιμπάλα, Αλεξ Σάντρο, Ντανίλο, Μπεντανκούρ και Κουαδράδο δεν θα είναι στη διάθεση του allenatore επειδή συμμετείχαν στα προκριματικά του Mundial για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Σε αυτούς τους 5 προστίθεται ο Κιέζα, ενώ εκτός ήταν ήδη ο μόνιμος τραυματίας Ράμσεϊ, όπως και οι Αρτούρ, Κάιο Ζόρζε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X