ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ-Δήλωσε πρώτη φορά συμμετοχή στην Α2! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ-Δήλωσε πρώτη φορά συμμετοχή στην Α2! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Α2 Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την περσινή πρώτη πετυχημένη παρουσία στο γυναικείο χάντμπολ η ΑΕΚ συνεχίζει με σταθερά βήματα την οργάνωση και ανάπτυξη της και στην κατηγορία των γυναικών. Τα κορίτσια του «Δικεφάλου» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του προπονητή, Κώστα Κότσιρα. Οι προπονήσεις το πρώτο διάστημα διεξάγονται στο Καπανδρίτι και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται πλέον για την ιστορική παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α2. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών όπου η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το παρθενικό της ντεμπούτο ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Η στελέχωση του ρόστερ βρίσκεται σε εξέλιξη με τους ανθρώπους του τμήματος να πραγματοποιούν προσεκτικές και ουσιαστικές προσθήκες.

Επιπλέον η ΑΕΚ με χαρά ανακοίνωσε την έναρξη άλλων 2 τμημάτων στην Ακαδημία Χάντμπολ που αφορούν το γυναικείο τμήμα. Μετά την πρώτη μεγάλη επιτυχία, με το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, ξεκινούν τα ηλικιακά τμήματα 2006-2007 και 2008-2009. Στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ τα κορίτσια των νέων ηλικιακών τμημάτων θα ξεκινήσουν προπονήσεις, υπό την επίβλεψη του τεχνικού του “Δικεφάλου”, Κωνσταντίνου Κότσιρα. Η ΑΕΚ καλεί όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 και έπειτα να ενταχθούν στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνικά στα 210-2584582 (Γραφεία ΑΕΚ) και 6977592001 (κα. Κατερίνα Αυγέρη-Υπεύθυνη Ακαδημιών Χάντμπολ Γυναικών) ή μέσω mail στα handball@aek.gr και academies@aek.gr. Έλα στην ΑΕΚ! Έλα στους καλύτερους!

ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ-Δήλωσε πρώτη φορά συμμετοχή στην Α2! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ-Δήλωσε πρώτη φορά συμμετοχή στην Α2! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ-Δήλωσε πρώτη φορά συμμετοχή στην Α2! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Νέο ξεκίνημα για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ-Δήλωσε πρώτη φορά συμμετοχή στην Α2! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X