ΑΕΚ: Τώρα ή πάει για Γενάρη η αποχώρηση του Νταντσένκο

ΑΕΚ: Πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Νταντσένκο
Photo Credits: INTIME

Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία και αύριο στην Τουρκία και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως θα έρθει κάποια πρόταση για τον Ολεγκ Νταντσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί στην Ελλάδα, όμως στην ΑΕΚ γίνονται προσπάθειες να αποχωρήσει και ο Ολεγκ Νταντσένκο.

Ο Ουκρανός αμυντικός δεν υπολογίζεται από την Ένωση και γίνεται προσπάθεια να παραχωρηθεί σε ομάδα από χώρα που η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη (Ρωσία, Τουρκία).

Ο 27χρονος άσος αγοράστηκε για 400.000 ευρώ από τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά έδειξε πως δεν μπορεί να προσφέρει και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024.

Στη Ρωσία έχει καλό όνομα και οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για κάποιον ενδιαφερόμενο. Φυσικά όσο υπάρχουν ανοιχτές μεταγραφικές περίοδοι είναι πάντα πιθανή και κάποια άλλη αποχώρηση, εφόσον φυσικά προκύψει ικανοποιητική πρόταση.

Για τον Νταντσένκο φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα να αγωνιστεί στη φετινή ΑΕΚ, καθώς στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν πλέον τρεις επιλογές, οι Μισλέν, Μπακάκης και Ρότα, ενώ αν θεωρηθεί… εξτρέμ, η θέση είναι καπαρωμένη από τον Λιβάι Γκαρσία και εκεί μπορεί να παίξει και ο Νόρντιν Άμραμπατ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X