Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Γουινέα -Αγωνία για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Γουινέα -Αγωνία για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις στην αφρικανική χώρα καθώς εκεί βρίσκονται οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού της Γουινέας φέρονται να έχουν πάρει την εξουσία της χώρας. Τις τελευταίες ώρες γίνονται αναφορές για πραξικόπημα στη χώρα και μάλιστα υπάρχει ασάφεια για την τύχη του προέδρου, Άλφα Κοντέ.

Τα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως ο υπουργός Άμυνας διαψεύδει πως το πραξικόπημα πέτυχε, αλλά την ίδια ώρα έχει κυκλοφορήσει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο πρόεδρος της χώρας, Άλφα Κοντέ να βρίσκεται ανάμεσα σε στρατιώτες, οι οποίοι του ζητούν να επιβεβαιώσει πως δεν έχει τραυματιστεί.

Οι εξελίξεις στη Γουινέα έχουν προκαλέσει ανησυχία και στον Ολυμπιακό. Στην αφρικανική χώρα βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά, ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ που έχει δοθεί δανεικός στη Νέφτσι.

Τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι της Γουινέας με το Μαρόκο για προκριματικά του Μουντιάλ. Το ματς έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο General Lansana Conté Stadium που βρίσκεται στην πρωτεύουσα Κονακρί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X