Ρουμενίγκε: «Το μέλλον του Χάαλαντ βρίσκεται εκτός Γερμανίας»

Ο Χάαλαντ αντέδρασε σε ελληνικό δημοσίευμα για σπατάλες στη Μύκονο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψή του ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα αποχωρήσει από την Bundesliga την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς τα ποσά που ακούγονται δεν «υπάρχουν» στην Γερμανία εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Στο εξωτερικό όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Σε αυτές ο πρώην CEO της Μπάγερν ανέφερε πως ο λόγος που θα συμβεί αυτό, δεν είναι άλλος από το ότι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον Νορβηγό σέντερ φορ έχουν προσφέρει ποσά τα οποία είναι εξωπραγματικά και αποτελούν κάτι παραπάνω από απαγορευτικά στη Γερμανία.

Ομάδες όπως η Ρεάλ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όπως υποστήριξε στα λεγόμενα του ο Ρουμενίγκε, με τα δεδομένα με τα οποία κινείται η καριέρα του Χάαλαντ, αυτή πιθανότατα δεν θα συνεχιστεί στη Γερμανία.

«Τα ποσά που ακούγονται γύρω από το όνομά του μαρτυρούν πως δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Γερμανία. Υποθέτω ότι το μέλλον του βρίσκεται εκτός συνόρων» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο ίδιος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X