Τσούμπερ: Μοιρασμένες πιθανότητες να παίξει κόντρα στην Ελλάδα-Ισως προφυλαχθεί για τα επίσημα

Τσούμπερ: Μοιρασμένες πιθανότητες να παίξει κόντρα στην Ελλάδα-Ισως προφυλαχθεί για τα επίσημα
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε ατομικό τη Δευτέρα και μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί το βράδυ (21:45) κόντρα στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ εκτός από τους Ελληνες διεθνείς θα έχει τα μάτια του στραμμένα και στον Στίβεν Τσούμπερ στο αποψινό (21:45) φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ελβετία.

O Τσούμπερ έκανε αγώνα δρόμου για να υπογράψει στην ΑΕΚ και να βρεθεί κανονικά στην πρώτη συνάντηση της Εθνικής Ελβετίας. Ωστόσο, χρειάστηκε να κάνει γεμάτο 24ωρο (Κυριακή-Δευτέρα) στα αεροπλάνα και στα ταξίδια για να τα καταφέρει.

Τη Δευτέρα το απόγευμα έκανε ατομικό μαζί με τους Σακίρι και Εμπολό, αλλά οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων.

Όσον αφορά στον Τσούμπερ, ακόμα είναι ερωτηματικό αν θα χρησιμοποιηθεί σήμερα από το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό, Μουράτ Γιακίν, ο οποίος απόψε θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελβετίας.

Η σπουδαία μεταγραφή της Ενωσης έχει να αγωνιστεί από τις 8 Αυγούστου, (11′ στον αγώνα Κυπέλλου Μάνχαϊμ-Αϊντραχτ) και μένει να φανεί αν προφυλαχθεί ενόψει των επίσημων αγώνων της Ελβετίας, με την Ιταλία (5 Σεπτεμβρίου) και Β. Ιρλανδία (8 Σεπτεμβρίου) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σε λίγες ώρες θα ξεκαθαρίσουν όλα και μένει να φανεί αν το αποψινό φιλικό στη Βασιλεία θα είναι… φουλ ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X