H «κιτρινόμαυρη» ανάρτηση του Τσούμπερ: «Μόνο ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

H «κιτρινόμαυρη» ανάρτηση του Τσούμπερ: «Μόνο ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του Στίβεν Τσούμπερ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από χθες Στίβεν Τσούμπερ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι τον δανεισμό του Ελβετού εξτρέμ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με κάθε επισημότητα πλέον. Η Ενωση, θυμίζουμε πως είχε συμφωνήσει με τον Τσούμπερ για τέσσερα χρόνια έχοντας έτοιμο συμβόλαιο εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τη γερμανική ομάδα το επόμενο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του για την προσεχή σεζόν και οι αποδοχές του μέχρι το 2025 θα ξεπεράσουν (μαζί και με κάποια μπόνους) τα 4 εκατ. ευρώ συνολικά.

Η ανάρτηση του Τσούμπερ

Σε ανάρτησή του αργά χθες βράδυ ο Στίβεν Τσούμπερ, αφού πόσταρε μερικές φωτογραφίες από την ανακοίνωσή του με τα κιτρινόμαυρα, έγραψε «Μόνο ΑΕΚ!».

Τον 30χρονο άσο συνεχάρησαν πολλοί συμπαίκτες του στην εθνική Ελβετίας και την Άιντραχτ, αλλά και ο συμπατριώτης του, αλλά αντίπαλος φέτος ως παίκτης του Άρη, Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Μάλιστα ο Γκονσάλο Πασιένσια, συμπαίκτης του στην Άιντραχτ και άλλοτε φορ του Ολυμπιακού, τον χαιρέτησε με την πιο γνωστή ελληνική βρισιά (μ@@@@α).

Δείτε:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X