Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών» (VIDEO)

Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνείται κάθε κατηγορία ο Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τον συνήγορό, του Σταύρο Γεωργόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών.

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη έχει ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός καθώς κατηγορείται για βιασμό, ύστερα από καταγγελία ανήλικης.

Ο συνήγορος του στόπερ του Ολυμπιακού, Σταύρος Γεωργόπουλος, κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο δήλωσε πως ο Σεμέδο αρνείται κάθε κατηγορία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία.

Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου και η περίοδος στη φυλακή
Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών.

Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X