Το ματς που ο Τζόρνταν πέτυχε το δυσκολότερο καλάθι (VIDEO)

Το ματς που ο Τζόρνταν πέτυχε το δυσκολότερο καλάθι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν θα μπορούσε να το πετύχει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι λογικό- απολύτως. Το… άλλο το πέτυχε σε παιχνίδι τελικών του ΝΒΑ και σε παναμερικανικό δίκτυο, με τα μάτια σύσσωμου του μπασκετικού πλανήτη να το παρακολουθεί live και να τσιμπιέται για να δει αν είναι αλήθεια αυτό που είδε ή όχι. Ήταν ένα καλάθι που βοήθησε- έστω και περισσότερο σε συμβολικό επίπεδο, μια και τον αγώνα θα τον κέρδιζαν δια περιπάτου οι Μπουλς εν τέλει- στην κατάκτηση του πρώτο δαχτυλιδιού του AIR, επομένως δικαίως θεωρείται από πολλούς έως το κορυφαίο, και πιο δύσκολο, στην καριέρα του Μάικλ.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο «διαβόητο» καλάθι του Τζόρνταν κόντρα στους Λέικερς του Μάτζικ στους NBA Finals του 1991, τότε που άλλαξε χέρι στον αέρα και αντί για ένα εύκολο κάρφωμα με το δεξί έκανε… υπερπροσπάθεια για να βάλει το (αδιανόητα εντυπωσιακό) λέι απ με το αριστερό- ένα καλάθι που κουβαλάει τη δική του ιστορία από πίσω.

Δείτε περισσότερα για το υπέροχο καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X