Η υπόσχεση του Τσούμπερ στον κόσμο: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ να κερδίσει κάτι σπουδαίο» (VIDEO)

Η υπόσχεση του Τσούμπερ στον κόσμο: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ να κερδίσει κάτι σπουδαίο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ στην άφιξή του στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ έφτασε Ελλάδα για την ΑΕΚ!

Ο Ελβετός άσος πάτησε Αθήνα για λογαριασμό της Ενωσης σήμερα το απόγευμα από τη Φρανκφούρτη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Ο 30χρονος άσος θα περάσει τα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει για να κλείσει και τυπικά ο δανεισμός του από την Αϊντραχτ.

Οι δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ

Κατά την άφιξή του μίλησε στους δημοσιογράφους που τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο λέγοντας αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να γνωρίζω τους πάντες στην ομάδα. Τους συμπαίκτες μου, αλλά και όλο το προσωπικό του κλαμπ».

Ενώ, για το σίριαλ της μεταγραφής του και το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ ήταν: «Αυτό που έχω να πω είναι πως ήταν μια μακρά διαδικασία. Ηταν δύσκολη η κατάσταση. Το κλαμπ μου έδειξε πως με σέβεται και καθημερινά που αποδείκνυαν πόσο σημαντικός μπορώ να γίνω για την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ για την ΑΕΚ και θέλω να τη βοηθήσω πολύ να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο της ΑΕΚ είναι ότι θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να κερδίσουμε κάτι πολύ μεγάλο γιατί όλοι πιστεύουμε σε αυτό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X