Μάνατζερ Τσούμπερ: «Θα φύγει από την Φρανκφούρτη, ενδιαφέρονται Βενέτσια, Τορίνο, Νόριτς, Μαρσέιγ και Ντιναμό Μόσχας»

Μάνατζερ Τσούμπερ: «Θα φύγει από την Φρανκφούρτη, ενδιαφέρονται Βενέτσια, Τορίνο, Νόριτς, Μαρσέιγ και Ντιναμό Μόσχας»
Photo Credits: INTIME

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ, όμως οι μνηστήρες που ενδιαφέρονται για τον Ελβετό πληθαίνουν.

Οπως ανέφερε ο μάνατζερ του Ελβετού ποδοσφαιριστή στο sportal.ch, ο Τσούμπερ θα αποχωρήσει από την Φρανκφούρτη πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η γερμανική ιστοσελίδα Frankfurter Rundschau, όμως, μπλέκει στην υπόθεση κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και συγκεκριμένα τις ιταλικές Βενέτσια και Τορίνο, την αγγλική Νόριτς, την γαλλική Μαρσέιγ και την ρωσική Ντιναμό Μόσχας.

Το δημοσίευμα για Τσούμπερ

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Frankfurter Rundschau αναφέρει: «Ο ατζέντης του Στίβεν Τσούμπερ αποκάλυψε ήδη ότι θα φύγει από τη Φρανκφούρτη το καλοκαίρι. Ομως πιθανός προορισμός του είναι η χώρα των πρωταθλητών Ευρώπης για το 2021.

Η Βενέτσια που ανέβηκε στη Serie A είναι έτοιμη να βάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για τον καλύτερο Ελβετό του EURO2021. Ωστόσο οι Ιταλοί δεν έχουν έρθει ακόμη σε άμεση επαφή με την Άιντραχτ. Εκτός από τη Βενέτσια, η Νόριτς, το Τορίνο, η Μαρσέιγ και η Ντιναμό Μόσχας θεωρούνται δυνητικοί αγοραστές του Τσούμπερ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X