Μπέρδεμα με Τσούμπερ: Φεύγει ο βασικός αριστερός εξτρέμ από την Αϊντραχτ και αλλάζουν τα δεδομένα!

Μπέρδεμα με Τσούμπερ: Φεύγει ο βασικός αριστερός εξτρέμ από την Αϊντραχτ και αλλάζουν τα δεδομένα!
Photo Credits: INTIME

Ο Φίλιπ Κόστιτς θέλει να φύγει από την Αϊντραχτ κι αυτό μπερδεύει την κατάσταση με την μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη με άλλον παίκτη της Άιντραχτ, δημιουργεί ζήτημα με τις εξελίξεις για τον Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ θα βρίσκονται απόψε στην Γερμανία για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του Τσούμπερ. Η ΑΕΚ έχει από χθες προφορική συμφωνία και με τον παίκτη και με την Άιντραχτ, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ζήτημα που δημιουργεί προς το παρόν τουλάχιστον πρόβλημα. Και δεν αφορά καθόλου την ΑΕΚ.

Ο βασικος αριστερός εξτρέμ της Άιντραχτ και μεγάλο αστέρι της ομάδας, Φίλιπ Κόστιτς, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Τσούμπερ βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης, δεν πήγε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, αδικαιολόγητα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για το μπέρδεμα που… προκαλεί ο Κόστιτς στην ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X