Ποστέκογλου για τις έξι συνεχόμενες νίκες της Σέλτικ: «Είμαστε στην αρχή αυτού που χτίζουμε»

Ποστέκογλου για τις έξι συνεχόμενες νίκες της Σέλτικ: «Είμαστε στην αρχή αυτού που χτίζουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι έξι συνεχόμενες νίκες θα μπορούσαν να περιορίσουν τις αμφιβολίες ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη Σέλτικ πίσω στην κορυφή του ποδοσφαίρου της Σκωτίας.
Η πρώτη πραγματική δοκιμασία για τον γεννημένο στην Αθήνα (27/8/1965) και μεγαλωμένο στην Αυστραλία (από πέντε ετών) νέο προπονητή της Σέλτικ, θα έρθει την ερχόμενη Κυριακή, όταν η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς, στο πρώτο Old Firm της σεζόν.

Ο Ποστέκογλου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Νιλ Λένον μετά την «παράδοση» του τίτλου από τη Σέλτικ πέρυσι στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, καθώς τα όνειρα ενός ρεκόρ 10ου συνεχόμενου πρωταθλήματος διαψεύστηκαν από τους αντιπάλους της στη Γλασκώβη.

«Κάνουμε φοβερή δουλειά, όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν προπονούμαστε πολύ και νομίζω ότι εξαιτίας αυτού οι παίκτες εξακολουθούν να αισθάνονται καλά πηγαίνοντας στα παιχνίδια», είπε ο Ποστέκογλου.

«Μπορεί να πείτε ότι είμαι λίγο αλαζόνας όταν λέω ότι θα βελτιωθούμε αφού κερδίσαμε με 6-0, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή αυτού που προσπαθούμε να χτίσουμε. Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στην πορεία. Αυτό που συμβαίνει μετά από μέρες όπως σήμερα, είναι ότι οι παίκτες ενθαρρύνονται και θέλουν περισσότερα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X