«Κόλλησε» στο Μπιλμπάο η Μπαρτσελόνα (1-1)

«Κόλλησε» στο Μπιλμπάο η Μπαρτσελόνα (1-1)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga, ήρθε η πρώτη απώλεια βαθμών της Μπαρτσελόνα, αφού έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον Ντεπάι να ισοφαρίζει το γκολ του Μαρτίνεθ.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός από την αρχή, με τον Μπρεθγουέιτ να στέλνει πολύ ψηλά τη μπάλα, από πλεονεκτικό σημείο. Η Αθλέτικ έκανε κι αυτή, την ευκαιρία τον Σανθέτ και γενικά, είχε τον έλεγχο του του αγώνα, ενώ οι Μπλαουγκράνα, έχασαν με τραυματισμό τον Πικέ, μόλις στο 31ο λεπτό του αγώνα.

Στο 50’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Ίνιγο Μαρτίνεθ να κερδίζει τους πάντες στον αέρα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Με τις αλλαγές του Κούμαν, η αντίδραση ήρθε για τη Μπαρτσελόνα. Αρχικά, ήταν το δοκάρι του Ντε Γιονγκ και στη συνέχεια, το γκολ της ισοφάρισης από τον Ντεπάι, στο 75’. Στο 85’, ο ίδιος παίκτης, έχασε σημαντική ευκαιρία για την ανατροπή, ενώ το ίδιο έγινε με τον Ουίλιαμς της Μπιλμπάο, αλλά ο Γκαρθία που τον ανέτρεψε εκτός περιοχής, μπορεί να αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης, κράτησε όμως το 1-1 για τη Μπαρτσελόνα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αγκιρεθαμπάλα, Λέκουε, Βιβιάν, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Μπερενγκέρ (82′ Μορθίγιο), Βενθεδόρ (67′ Βέσγκα), Ντ. Γκαρθία (82′ Θαράγκα), Μουνιαΐν (75′ Ν. Γουίλιαμς), Σανθέτ (67′ Ρ. Γκαρθία), Ι. Γουίλιαμς

Μπαρτσελόνα: Νέτο, Ντεστ (82′ Έμερσον), Γκαρθία, Πικέ (31′ Αραούχο), Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι (62′ Ρομπέρτο), Γκριεζμάν, Ντεπάι, Μπρέθγουεϊτ (62′ Ντεμίρ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X