Bundesliga: Ηττα-σοκ για Ντόρτμουντ, νίκη για την Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου (VIDEO)

Bundesliga: Ηττα-σοκ για Ντόρτμουντ, νίκη για την Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στους απογευματινούς αγώνες της Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πέντε αναμετρήσεις ξεκίνησε η 2η αγωνιστική της Bundesliga. Από τα αποτελέσματα ξεχώρισε η ήττα της Ντόρτμουντ από την Φράιμπουργκ με 2-1 και η νίκη της Μπόχουμ επί της Μάιντζ με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο βασικό σχήμα για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Στο Φράιμπουργκ, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε την Μπορούσια Ντόρτμουντ η οποία προερχόταν από την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο Σούπερ Καπ και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 με γκολ των Γκρίφο και Σάλαι. Για τους «κιτρινόμαυρους» είχε μειώσει προσωρινά με αυτογκόλ ο Κέιτελ.


Στο Βερολίνο, η Χέρτα ηττήθηκε με 2-1 από την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λουκεμπάκιο στο 60′ αλλά στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα οι «Λύκοι» βρήκαν δυο γκολ με τους Μπακού και Ενμετσά και πήραν το τρίποντο.


Στο Μπόχουμ, με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο βασικό, η τοπική ομάδα πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Μάιντζ με γκολ των Χόλτμαν και Πόλτερ.


Στο Φιρτ, η Γκρόιτερ βρέθηκε να χάνει από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με γκολ του Κλος αλλά βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Χργκότα, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Τέλος, στην Φρανκφούρτη, Αιντραχτ και Αουγκσμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ σε ένα μέτριο παιχνίδι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X