Κλοπ: «Δεν θέλω να ακούω ομοφοβικά συνθήματα»

Κλοπ: «Το καλύτερο με τη Super League είναι ότι δε συνέβη»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, όσον αφορά τα ομοφοβικά συνθηματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών της Λίβερπουλ κατά του Μπίλι Γκίλμουρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δείξει πολλές φορές το πόσο ανθρωπιστής είναι.

Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το ομοφοβικό σύνθημα των οπαδών της Λίβερπουλ, που στόχευε στο Γκίλμουρ και με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως δεν θα ήθελε να το ακούσει ξανά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Γιατί να τραγουδήσεις ένα τραγούδι που είναι εναντίον  σε κάτι, σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ποτέ δεν το κατάλαβα. Ποτέ δεν μου άρεσε και ποτέ δεν θα μου αρέσει.

Ειδικότερα στη δική μας περίπτωση, που έχουμε ίσως τα καλύτερα τραγούδια στον κόσμο. Νομίζω πως είναι εύκολο να σταματήσουμε να τραγουδάμε το συγκεκριμένο τραγούδι. Εννοείται πως το έχω ακούσει και ασφαλώς και δεν είναι το πιο ωραίο τραγούδι στον κόσμο.

Κάνει τα άτομα των δικών μας συλλόγων οπαδών να αισθάνονται άβολα. Αυτό για εμένα και για τους οπαδούς, σημαίνει: τέλος, ας τραγουδήσουμε άλλο τραγούδι. Νομίζω πως είναι μια εύκολη απόφαση και θα έπρεπε να είναι μια εύκολη απόφαση.

Μπορώ να φανταστώ πως τώρα ορισμένοι άνθρωποι θα σκέφτονται: ‘Ελα τώρα, είναι μόνο για να τους εκνευρίσουμε’. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, τις περισσότερες φορές ο κόσμος δεν καταλαβαίνει.

Οπότε, τώρα μπορούμε αποφασίσουμε: αυτό από εδώ και στο εξής δεν θα είναι το τραγούδι μας. Δεν ξέρω αν θα με ακούσει ο κόσμος, αλλά θα ήταν ωραίο. Δεν θέλω να το ακούω για πολλούς λόγους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X