Στον Παναθηναϊκό Β' συνεχίζει την καριέρα του ο Σαρδέλης

Στον Παναθηναϊκό Β' συνεχίζει την καριέρα του ο Σαρδέλης
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Σαρδέλης, του οποίου το συμβόλαιο με την ΑΕΚ είχε λήξει τον Ιούνιο, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Β' ομάδα του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Γιάννης Σαρδέλης.

Ο καλαματιανός μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε για 5 χρόνια με την Ενωση προερχόμενος από τον Πατίστα, θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Τριφύλλι».

Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ έκανε ντεμπούτο σε αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας το 2018, όπου μάλιστα είχε σκοράρει στο 90’.

Η πρώτη του εμφάνιση στην Super League έγινε τον περασμένο Μάϊο στην Τρίπολη, ενώ είναι διεθνής με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σαρδέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Ο Έλληνας εξτρέμ εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Σαρδέλης είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στην ακαδημία Μπατίστα και τη σεζόν 2016-17 εντάχθηκε στην ακαδημία της ΑΕΚ και κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για το καλό της ομάδας και το δικό μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Σαρδέλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X