Χατζηαντωνίου στο enwsi.gr: «Να μπει ξανά το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ στο κλαμπ των μεγάλων»

Χατζηαντωνίου στο enwsi.gr: «Να μπει ξανά το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ στο κλαμπ των μεγάλων»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την περσινή οριστική αναβολή των πρωταθλημάτων το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ επιστρέφει στην ενεργό δράση. Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση η «Ένωση» ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στη Preleague έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Άκη Χατζηαντωνίου. Έναν άνθρωπο που έχει διαγράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ και θα επιδιώξει αυτή την φορά σαν προπονητής να οδηγήσει την ΑΕΚ σε μια νέα πορεία.

Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά στο enwsi.gr για την συμφωνία με την διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν. Αναφερόμενος για την προσέγγιση από πλευράς ΑΕΚ σχολίασε: «Η πρώτη επαφή έγινε με τον κ. Αρχόντη όπου με πολύ σοβαρότητα μου εξήγησε το πλάνο για το ανδρικό βόλεϊ».

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τμήμα της ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τη νυν διοίκηση να κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να βάλει σε μια σειρά τις οικονομικές εκκρεμότητες των παρελθόντος. Ο νέος προπονητής αναφερόμενος στους στόχους της νέας σεζόν σχολίασε: «Ο βασικός στόχος είναι να μπουν οι βάσεις ώστε η ΑΕΚ να μπει ξανά στο κλαμπ των μεγάλων. Να μπουν υγιείς βάσεις για να μπορεί να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο». Η στελέχωση του ρόστερ συνεχίζεται και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που υπολογίζεται γύρω στις 26 Αυγούστου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X