Μωραΐτης: «Στο Περιστέρι υπάρχει τρομερή χημεία»

Μωραΐτης: «Στο Περιστέρι υπάρχει τρομερή χημεία»
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλά εξελίσσεται η προετοιμασία του Περιστερίου και ήδη υπάρχει εξαιρετική χημεία στην ομάδα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μωραΐτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν με το Περιστέρι εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος τόνισε πως ήδη στην ομάδα των δυτικών προαστίων έχει αναπτυχθεί τρομερή χημεία.

«Η ομάδα πάει πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το πρώτο διάστημα. Κάναμε σκληρές προπονήσεις και υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα, έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά και προσπαθούμε για το καλύτερο έχοντας στο μυαλό μας τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε στις 15 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του BCL και δυο ημέρες αργότερα τον τελικό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο 100% εκείνη τη χρονική στιγμή», δήλωσε ο 22χρονος γκαρντ στην ιστοσελίδα του Περιστερίου.

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των «κυανοκιτρίνων» μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, είπε: «Είμαστε μία πολύ αθλητική ομάδα. Στόχος, όπως έχει πει και ο κόουτς Μανωλόπουλος, είναι να παίξουμε γρήγορα και να επιδιώξουμε τον αιφνιδιασμό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, υπάρχει τρομερή χημεία και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X