Βαράν: Ηταν στο κατάμεστο «Ολντ Τράφορντ» και είδε το ματς... από τηλεόραση! (ΦΩΤΟ)

Βαράν: Ηταν στο κατάμεστο «Ολντ Τράφορντ» και είδε το ματς... από τηλεόραση! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για κάποιο λόγο που μονάχα εκείνος γνωρίζει, ο Ραφαέλ Βαράν ενώ μπορούσε ν’ απολαύσει την ατμόσφαιρα του «Ολντ Τράφορντ» μετά την παρουσίασή του στον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είδε το ματς με την Λιντς από τηλεόραση!

Ο Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε ελάχιστα λεπτά πριν από την σέντρα στο πρώτο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» για τη νέα σεζόν, στο ντέρμπι με τα «παγώνια».

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» με τη φανέλα του, αποθεώθηκε από τον κόσμο που γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη τις εξέδρες του γηπέδου έπειτα από πάρα πολλούς μήνες κι αποχώρησε.Βαράν: Ηταν στο κατάμεστο «Ολντ Τράφορντ» και είδε το ματς... από τηλεόραση! (ΦΩΤΟ)

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν τον Βαράν να πάρει τη θέση του στα επίσημα για να παρακολουθήσει το ματς, αυτός εθεάθη να βλέπει την αναμέτρηση με την Λιντς από τηλεόραση, χάνοντας όλη την τρομερή ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X