«Ο Αμραμπατ θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ με τη δύναμη και την ταχύτητά του»

«Ο Αμραμπατ θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ με τη δύναμη και την ταχύτητά του»
Photo Credits: INTIME

O πρώην προπονητής του Νορντίν Αμραμπατ μιλάει για το τι θα δώσει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ περιμένει την άφιξη του Νορντίν Αμραμπάτ για να ολοκληρώσει μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο 34χρονος επιστρέφει στην Ευρώπη για να διεκδικήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Κάτι που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

Διαθέτει ένα γεμάτο βιογραφικό περνώντας από ομάδες όπως η Αϊντχόφεν, η Γαλατάσαραϊ, η Μάλαγα και η Γουότφορντ μεταξύ άλλων. Την τελευταία τριετία ήταν κάτοικος Ριάντ, αγωνιζόμενος με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί ξεχώριζε, κάτι που αναγνωρίζει και ο τελευταίος του προπονητής στην ομάδα, ο 59χρονος Βραζιλιάνος Μάνο Μενέζες που μίλησε στο Gazzetta για τον Αμραμπάτ.

«Ομαδικός και πειθαρχημένος ο Αμραμπάτ»

Μπορεί να τον είχε για μικρό χρονικό διάστημα στην τελική ευθεία της περσινής σεζόν, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ, ωστόσο ήταν αρκετό για τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Βραζιλίας να αντιληφθεί την ποιότητα που κουβαλάει ο 34χρονος Μαροκινός.

«Ο Αμραμπάτ παίζει κυρίως ως εξτρέμ, συνήθως στη δεξιά πλευρά. Είναι ένας παίκτης που διαθέτει πολύ δύναμη και ταχύτητα. Του αρέσει να τροφοδοτεί τους επιθετικούς μέσα στην περιοχή και είναι πολύ ομαδικός παίκτης. Επίσης είναι πειθαρχημένος στο τακτικό κομμάτι», αναφέρει αρχικά στο Gazzetta ο Μενέζες περιγράφοντας τον Αμραμπάτ.

«Εξαιρετικός επαγγελματίας που θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ»

Ο Μενέζες εκφράζει με σιγουριά την άποψη ότι ο Αμραμπάτ θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και στέκεται στην πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία διατηρείται, το οποίο αποτελεί ένα από τα ατού του.

«Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ. Διατηρείται πάντα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση γιατί δουλεύει σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια δεν ήταν πλέον μαζί μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας καθώς το συμβόλαιό του είχε λήξει», υπογραμμίζει ο Μενέζες.

«Μιλήσαμε την Πέμπτη, ήθελε να επιστρέψει Ευρώπη για την Εθνική του Μαρόκο»

Ο 59χρονος Βραζιλιάνος προπονητής είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Αμραμπάτ για τελευταία φορά πριν από δύο ημέρες όταν ο 34χρονος Μαροκινός άσος βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για να παραλάβει το βραβείο του από την Αλ Νασρ στο «αντίο» του από την ομάδα.

Στη συζήτηση που είχαν, ο Μενέζες τόνισε στο Gazzetta πως ο Αμραμπάτ του μετέφερε ότι βασικός λόγος για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη ήταν ο στόχος του να γυρίσει στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο, χωρίς ωστόσο να πουν κάτι περισσότερο αναφορικά με την ΑΕΚ.

«Μιλήσαμε με τον Νορντίν την Πέμπτη στα γρήγορα, όταν ήταν εδώ για να παραλάβει το βραβείο του από την Αλ Νασρ. Μου είπε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο και γι’ αυτό ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αλλά δεν είπαμε κάτι παραπάνω όσον αφορά τη νέα του ομάδα», υποστήριξε ο Μενέζες, ευχόμενος τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει ο Αμραμπάτ με την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X