Η Αχμάτ Γκρόζνι θέλει τον Νταντσένκο

ΑΕΚ: Πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Νταντσένκο
Photo Credits: INTIME

Οπως αποκαλύπτει στο σημερινό τεύχος ο Δικέφαλος ο Ολεγκ Νταντσένκο είναι στο στόχαστρο της ρωσικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της Αχματ Γκρόζνι βρίσκεται ο Ολεγκ Νταντσένκο.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο ήρθε και δεν ακούμπησε στην ΑΕΚ. Ενας παίκτης που θα μπορούσε να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς, αποκτήθηκε με μεταγραφή και καλό συμβόλαιο.

Κανένας δεν εξέτασε όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης (ο παίκτης προερχόταν από προετοιμασία, δεν ήξερε άλλη γλώσσα πλην της ουκρανικής και ερχόταν σε μία χώρα όπου το lock down δεν επέτρεπε την ομαλή κοινωνικοποίησή του) και έτσι μία ακόμα μεταγραφή κρίθηκε αποτυχημένη.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν εδώ και καιρό να ξεφορτωθούν στην κυριολεξία τον Νταντσένκο. Τον έστειλαν στη Β’ ομάδα, τον γύρισαν πίσω γιατί φοβήθηκαν μην έχουν συνέπειες από την πλευρά του μάνατζερ και του παίκτη με τον «υποβιβασμό» του και τελικά η λύση φέρεται πως βρέθηκε από τη Ρωσία.

Η Αχματ Γκρόζνι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θέλει τον παίκτη και έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτησή του. Αυτή δεν είναι πρόταση αγοράς, όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, αλλά δανεισμού, καλύπτοντας όλες τις ετήσιες απολαβές του παίκτη, με οψιόν αγοράς.

Η Ενωση θα επιδιώξει μέχρι την τελευταία στιγμή να πουλήσει τον 27χρονο, αλλά αν δεν επιτευχθεί το deal, σε αυτή την περίπτωση θα συμβιβαστεί με την παραχώρησή του, ελπίζοντας πως στη Ρωσία ο Νταντσένκο θα δείξει τις -όποιες- ικανότητές του και θα πουληθεί το επόμενο καλοκαίρι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X