Λίβερπουλ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Φαν Ντάικ

Λίβερπουλ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Φαν Ντάικ
Photo Credits: INTIME

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με την Λίβερπουλ ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 υπέγραψε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Ο έμπειρος στόπερ αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 από την Σαουθάμπτον και αμέσως έγινε ένας εκ των σημαντικότερων παικτών του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας πραγματοποιήσει 130 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα μέχρι και σήμερα, σκοράροντας 13 γκολ.

Με την Liverpool έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Champions League, του Uefa Super Cup και του παγκόσμιου κυπέλλου συλλόγων.

«Είναι καταπληκτικό. Είναι κάτι, για το οποίο είμαι περήφανος εγώ, είναι περήφανη η γυναίκα μου, είναι τα παιδιά μου και φυσικά οι μάνατζερ μου.

Η σκληρή δουλειά που κάνουμε θα συνεχιστεί και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον στη Liverpool. Νιώθω ευλογημένος, χαρούμενος και περήφανος.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον σύλλογο, ένιωσα τόσο μεγάλη εκτίμηση από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου και το προσωπικό, που θα μπόρεσα να γίνω ένα πολύ σημαντικό μέλος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Πηγαίνουν καλά. Δυστυχώς, η περασμένη σεζόν για μένα προσωπικά ήταν μια σεζόν που πρέπει να ξεχάσω, να μάθω και να πάρω πράγματα μαζί μου. Έχω απολαύσει τον χρόνο μου εδώ και θα συνεχίσω να τον απολαμβάνω τα επόμενα δύο χρόνια μαζί με όλους εσάς», δήλωσε αρχικά μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ενώ συνέχισε:

«Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να νιώσω το «Ανφιλντ» σαν το σπίτι μου, για να είμαι δίκαιος, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, ειδικά στην αρχή, του προσωπικού και κυρίως των οπαδών, πώς με υποδέχτηκαν από την αρχή.

Σήμερα νιώθω πως είμαι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα και σίγουρα νιώθω σαν στο σπίτι μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X