Η Σέλτικ θέλει να... στρώσει, η Λιλ πάει για πρεμιέρα

Η Σέλτικ θέλει να... στρώσει, η Λιλ πάει για πρεμιέρα

Δύο ματς από Σκωτία και Γαλλία, προτείνει το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μία η Σέλτικ θέλει να αλλάξει το πρόσωπο της από την πρεμιέρα, ενώ από την άλλη η Λιλ μπαίνει στη Γαλλία ως πρωταθλήτρια! Η δυάδα του Stoiximaview, για το σημερινό δελτίο στο στοίχημα.

Σέλτικ-Νταντί (17.00): Πήρε ανάσα στην Τσεχία η Σέλτικ. Βέβαια δεν απέφυγε το θρίλερ, ωστόσο, το 4-2 στην έδρα της Γιάμπλονετς την ηρέμησε κάπως. Για ακόμη ένα ματς η άμυνά της έμπαζε, ωστόσο, για πρώτη φορά την είδαμε να αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση από τη μέση και μπροστά ακόμη κι αν οι Τσέχοι δεν είναι κανένας φοβερός και τρομερός αντίπαλος. Όπως κι αν έχει, η ομάδα του Ποστέκογλου καλείται να πατήσει γκάζι άμεσα και στη Σκωτία καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε με τραγική εμφάνιση (2-1) στην έδρα της Χαρτς. Με το σκορ πάντως στο πρώτο ματς του Γιουρόπα να την ευνοεί είναι δεδομένο πως ο προπονητής της δεν θα κάνει ροτέισον.

Σέλτικ-Νταντί (17.00): Η Νταντί τα έκανε ψιλο-μαντάρα στην πρεμιέρα της. Από τη μία θα μπορούσε να νιώθει άτυχη, ωστόσο, βάσει της αμυντικής της συμπεριφοράς μάλλον τυχερή μπορεί να νιώθει με το 2-2 κόντρα στη Σεντ Μίρεν. Μεσοεπιθετικά πήγε αρκετά καλά, όμως στην υποψία ευκαιρίας από τον αντίπαλο η άμυνά της έτρεμε. Με αυτή την εικόνα λοιπόν δεν μπορεί να ελπίζει στη Γλασκώβη απέναντι στη Σέλτικ, που ναι, δεν είναι στα καλά της και δεν πείθει, αλλά από την άλλη διψάει! Πάμε στοίχημα με το να βρουν δίχτυα οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα στο 1.88 (novibet.gr).

Μετς-Λιλ (18.00): Η ώρα της πρωταθλήτριας έφτασε. Έχοντας ξεκινήσει ήδη με ιδανικό τρόπο τη σεζόν η Λιλ μπαίνει στη μάχη για τη διατήρηση του τίτλου. Ο Γκατιέ αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον πάγκο στον Γκουβερνέ, με τις απαιτήσεις να παραμένουν υψηλές. Βέβαια αντικειμενικά το repeat θα είναι ίσως και ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως οι λιλουά θέλουν να επιβεβαιώσουν πως ανέβηκαν ένα ράφι πιο ψηλά. Το πρώτο δείγμα ήταν εξαιρετικό, καθώς την περασμένη εβδομάδα στο Ισραήλ η ομάδα κατέκτησε το πρώτο της Σούπερ Καπ με το 1-0 απέναντι στην Παρί.

Μετς-Λιλ (18.00): Η πρώτη αποστολή των πρωταθλητών στη Ligue1 θα τους βρει στην έδρα της Μετς. Μικρούλα, αλλά σταθερή αξία στην κατηγορία. Με εξαιρετική διαχείριση του περιορισμένου μπάτζετ της, η ομάδα θα επιχειρήσει για ακόμη μια χρονιά την άνετη παραμονή της. Με τον Αντονέτι να παραμένει στον πάγκο της την περιμένουμε αρκετά αξιόπιστη στα ματς κόντρα σε ομάδες ίσης δυναμικότητας, αλλά είναι δεδομένο πως το ρόστερ έχει ταβάνι. Με τη Λιλ να έχει μπει ήδη με το δεξί και την πάντα φιλότιμη Μετς να έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα ρυθμό, το διπλό έχει αξία στο 1.80 (novibet.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X