Ολυμπιακοί Αγώνες - Πόλο: Τα συγχαρητήρια της Σακελλαροπούλου με λάθος εικόνα (ΦΩΤΟ)

Σακελαρροπούλου: «Απέναντι στις φωτιές είμαστε όλοι ευάλωτοι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έδωσε τα συγχαρητήριά της μέσω ανάρτησης στο twitter στην Εθνική ομάδα, όχι μόνο για τη 2η θέση, αλλά και για τις δηλώσεις τους, δείχνοντας ήθος και ευαισθησία, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

«Η Εθνική ομάδα πόλο εκτός από τις λαμπρές της αγωνιστικές επιδόσεις επέδειξε, με τις δηλώσεις των παικτών της, ήθος και ευαισθησία. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου μας έδωσε, στις δύσκολες ώρες που περνάμε, μεγάλη χαρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή», ανέφερε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στην ανάρτηση, πάντως, υπάρχει και ένα λάθος. Οχι, προφανώς, από την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά από εκείνους που διαχειρίζονται τους social media λογαριασμούς της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Η πανηγυρική φωτογραφία δεν είναι από τον σημερινό τελικό με τη Σερβία. Ούτε από τον ημιτελικό με την Ουγγαρία, ούτε από κάποιον άλλο αγώνα της Εθνικής Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν είναι καν φωτογραφία της εθνικής Ανδρών Πόλο, αλλά της Εθνικής Νέων, όταν πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Κουβέιτ το 2019! Σε τελικό εναντίον της Σερβίας πάλι, με παρόντες τους (νεότερους τότε) Παπαναστασίου και Γκιουβέτση, οι οποίοι είχαν στεφθεί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές πριν από δύο χρόνια ως «νέοι» και πλέον επιστρέφουν με το καλό στην Ελλάδα και με το αργυρό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Εστω κι’ έτσι, πάντως, το νόημα των συγχαρητηρίων της Προέδρου της Δημοκρατίας δεν αλλάζει, δεδομένου μάλιστα ότι δεν επισημαίνεται στο tweet μόνο (ή κυρίως) η αγωνιστική επιτυχία της ομάδας, αλλά και ο χαρακτήρας και η στάση των Ελλήνων αθλητών σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X