Φωτιά στην Αττική: Οι φλόγες στην Εθνική οδό, στον κόμβο της Μαλακάσας -Ποιες περιοχές εκκενώνονται (VIDEO)

Φωτιά στην Αττική: Οι φλόγες στην Εθνική οδό, στον κόμβο της Μαλακάσας -Ποιες περιοχές εκκενώνονται (VIDEO)

Τα μέτωπα της φωτιάς είναι πολλαπλά σε ολόκληρη την Αττική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φωτιά έφτασε στον κόμβο Μαλακάσας το βράδυ της Παρασκευής και πέρασε από την δεξιά πλευρά της Εθνικής, μπαίνοντας πλέον στο δήμο Ωρωπού.

Οπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δόθηκε εντολή εκκένωσης εκτός από τη Μαλακάσα, στους οικισμούς Μαυροσουβάλα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μήλεσι, Μπάφι, Λεβίσι.

Το πρώτο η μεγάλη αναζωπύρωση που σημειώθηκε το απόγευμα στη Βαρυμπόμπη και κατευθύνεται προς τα πρώτα σπίτια των Θρακομακεδόνων, οι οποίοι εκκενώθηκαν νωρίτερα, καθώς οι φλόγες πλησίαζαν απειλητικά την περιοχή.


Για τον ίδιο λόγο πριν από λίγο εκκενώθηκε προληπτικά το προαναχωρισιακό κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα. Η αστυνομία σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου μετέφερε με λεωφορεία για λόγους ασφαλείας τους αλλοδαπούς που κρατούνταν στο κέντρο σε άλλες δομές της Αττικής.

Νέο μήνυμα 112 για εκκένωση σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες

Νέο μήνυμα 112 εστάλη πριν από λίγο καθώς νέες εστίες φωτιάς φαίνεται πως καίνε δασική έκταση σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες.

«Αν βρίσκεστε στη Βαρυμπόμπη, εκκενώστε τώρα προς Θρακομακεδόνες, Αχαρνές για λόγους ασφαλείας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» σημειώνει το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Λίγο αργότερα, η υπηρεσία 112 έστειλε νέο μήνυμα με το οποίο καλούσε όσους βρίσκονταν στους Θρακομακεδόνες να εκκενώσουν την περιοχή με κατεύθυνση προς τις Αχαρνές, μέσω λεωφόρου Κύμης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X