«Εξετάζει τον Μάρκο Μάριν ο Παναθηναϊκός»

«Εξετάζει τον Μάρκο Μάριν ο Παναθηναϊκός»
Photo Credits: INTIME

Σέρβικο ΜΜΕ συνδέει και τον Παναθηναϊκό, μετά την ΑΕΚ, με τον Μάρκο Μάριν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Μάριν έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας και η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωσή του ενώ πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και ο Παναθηναϊκός.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας srbijadanas.com, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει την περίπτωση του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Το δημοσίευμα για Μάριν

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η αποχώρηση του Μάρκο Μάριν από την Αλ Αχλί προκάλεσε συναγερμό σε πολλές πλευρές. Η πληροφορία για την επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να συνεργαστεί ξανά με τον Γερμανό ακολούθησε η είδηση ότι ακόμα δυο ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μάριν. Ο Παναθηναϊκός και η Γκενκ.

Πιθανή επιστροφή του Μάριν στην Αθήνα θα προκαλέσει αντιδράσεις καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Εκτός από τον Παναθηναϊκό την περίπτωσή του εξετάζει και η Γκενκ καθώς η ομάδα του Βελγίου αναζητά έναν δημιουργικό μεσοεπιθετικό, με τον Μάριν να φαντάζει ιδανική επιλογή».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X