Formula 1-Μπινότο: «Η Φεράρι έχει το καλύτερο δίδυμο»

Formula 1-Μπινότο: «Η Φεράρι έχει το καλύτερο δίδυμο»

Ο επικεφαλής της Ferrari Ματία Μπινότο πιστεύει πως η Φεράρι έχει το καλύτερο οδηγικό δίδυμο στη Formula 1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φεράρι βρίσκεται στην 3η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών της Formula 1, που έχει μπει στο καλοκαιρινό της διάλειμμα. Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό, με αρκετούς αγώνες να μας κρατούν με κομμένη την ανάσα. Η ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία είναι η Φεράρι, με τη Σκουντερία να είναι πολύ βελτιωμένη σε σύγκριση με το καταστροφικό 2020. Εκτός από αλλαγές στο μονοθέσιο και τον κινητήρα, άλλαξε και στο οδηγικό δίδυμο, με τον Κάρλος Σάινθ να μετακομίζει από τη Μακλάρεν, αντικαθιστώντας τον Σεμπάστιαν Φέτελ που οδηγεί πλέον για την Αστον Μάρτιν.

Ο επικεφαλής της Φεράρι, Ματία Μπινότο, είναι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του και θεωρεί πως οι οδηγοί του κάνουν εξαιρετική δουλειά. «Είμαι πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους. Αρχικά πιστεύω πως έχουμε το καλύτερο οδηγικό δίδυμο στη Formula 1. Δεύτερον, είμαι πολύ χαρούμενος διότι ξέρουμε πως ο Σάρλ είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος οδηγός και βελτιώνεται πολύ. Είχε μεγάλες ευκαιρίες μέχρι και για νίκη φέτος. Από την άλλη πλευρά του γκαράζ, πιστεύω πως ο Κάρλος έχει προσαρμοστεί πολύ καλά. Βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα και πιέζει ιδιαίτερα τον Σάρλ, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες. Είμαι σίγουρος πως οι δύο οδηγοί μας θα μας δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X