Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα έκανε το θαύμα και τώρα ΧΡΥΣΟ! (VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα έκανε το θαύμα και τώρα ΧΡΥΣΟ! (VIDEO)

Η Ελλάδα στην 16η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες εξασφαλίζει το 1ο της μετάλλιο αφού επικράτησε με 9-6 της Ουγγαρίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες πανηγυρίζει η Ελλάδα στο πόλο ανδρών.

Η Ελλάδα επικράτησε με 9-6 της Ουγγαρίας στον ημιτελικό στο Τόκιο εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο και θα παίξει την Κυριακή (10:30) στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με την Σερβία ή την Ισπανία για το χρυσό!

Η «Γαλανόλευκη», έκανε μεγάλο παιχνίδι παίζοντας ξανά άμυνα για σεμινάριο.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Βλάχου κέρδισε τους Ούγγρους για δεύτερη φορά μετά την πρεμιέρα του τουρνουά, με μόλις 6 γκολ παθητικό σε ημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων, λέει πολλά!

Το ματς

Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά στην άμυνα στο πρώτο οκτάλεπτο και χρεώθηκαν αρκετές ποινές.

Αυτός που βρήκε πρώτος το δρόμο προς τα δίχτυα ήταν ο Στέλιος Αργυρόπουλος ο οποίος, άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε στο 2-0 με τον Γκιουβέτση με τον Βάμος να μειώνει σε 2-1 στιγμές πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Η Ελλάδα πήρε ξανά προβάδισμα 2 τερμάτων με γκολ του Αργυρόπουλου, οι Ούγγροι όμως μείωσαν αμέσως με τον Ζάλανκι, γκολ με το οποίο διαμόρφωσε και το σκορ του σεύτερου οκταλέπτου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, παρ’ όλο που ισοφάρισαν οι Ούγγροι, με το τρίτο προσωπικό γκολ του Αργυρόπουλου, η Ελλάδα έφτασε στα 4-3 και ισοφαρίστηκε με τον Μάνχερζ στα μισά του τρίτου οκταλέπτου.

Πάλι όμως μίλησε το ταλέντο και η εκτελεστική δεινότητα του Στέλιου Αργυρόπουλου που με ακόμη γκολ σημείωσε το 5-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο.

Με γκολ του Μάνχερζ οι Μαγυάροι ισοφάρισαν σε 5-5 στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου. Η Ελλάδα όμως είχε και πάλι απάντηση και προηγήθηκε ξανά με 6-5 με τον Φουντούλη ενώ έφτασε στο 7-5 με τον Βλαχόπουλο.

Η Ουγγαρία μείωσε με τον Βάργκα αλλά η «γαλανόλευκη» με Γκιουβέτση και Σκουμπάκη έφτασε στο 9-6 με τους Ούγγρους να δείχνουν αποσυντονισμένοι. Το ματς ολοκληρώθηκε με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να κλαίει από συγκίνηση.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-2, 4-2.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς , Σκουμπάκης 1, Καπότσης , Φουντούλης 1 , Παπαναστασίου , Δερβίσης, Αργυρόπουλος 4 , Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος 1.
Ουγγαρία(Μαρτζ):Νάγκι, Άνγκουαλ , Μάνχρεζ 2 , Ζαλάνκι 1, Βάμος 1, Χονζνιάσκι, Παστόρ 1, Γιάνσικ, Έρντελι , Βάργκα 1 , Μεζέι, Χαράι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X