Έχει ματσάρες και στα προκριματικά!

Έχει ματσάρες και στα προκριματικά!

Οι επιλογές του Stoiximaview για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος είπε πως στα προκριματικά των ομίλων του Champions League δεν έχει δυνατά ματς; Μια χαρά δυνατούς αγώνες έχει και το Stoiximaview μας δίνει τα… φώτα του για το στοίχημα!

Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα (20:00): Μια χαρά μας πήγε το ματς που είχαμε δώσει στα προγνωστικά στοιχήματος την Τρίτη. Πήγαμε ταμείο με την επιλογή 2-3 γκολ στην αναμέτρηση της Κλουζ με τη Γιουνς Μπόις.

Μία επιλογή η οποία βέβαια μας πέρασε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά σημασία έχει πως πέρασε.

Η Κλουζ από πολύ νωρίς, μόλις στο 4′ έκανε το 1-0, αλλά μετά ο αγώνας έμεινε εκεί στο 1-0, μέχρι που οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις σε 1-1 και το 2-3 γκολ πέρασε μια χαρά στο στοίχημα και μας έκανε όλους χαρούμενους.

Συνεχίζουμε και απόψε με αγώνα από τα προκριματικά του Champions League.

Έχουμε την αναμέτρηση στη Ρωσία, εκεί όπου η Σπαρτάκ Μόσχας υποδέχεται την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι πέρσι την πάτησαν και δεν πέρασαν στους ομίλους της διοργάνωσης, έχοντας μεγάλη οικονομική ζημιά. Φέτος είναι πιο προσεκτικοί και θέλουν να τα καταφέρουν.

Όμως έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Ρώσους. Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα και έχει ήδη δώσει δύο ματς, μετρώντας μία ήττα από τη Ρούμπιν Καζάν με 1-0 εκτός έδρας και μία νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στην Κρίλια εκτός έδρας.

Από την άλλη οι Πορτογάλοι έχουν στα πόδια τους μόνο φιλικά ματς. Δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, οπότε μέχρι τώρα η Μπενφίκα ήταν με αγώνες προετοιμασίας.

Έχει δώσει όμως δυνατά ματς στα φιλικά, έτσι ώστε να μπορέσει να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για τους αγώνες του Champions League. Έπαιξε με τη Λιλ και νίκησε με 1-0, ενώ ήρθε 1-1 με τη Μαρσέιγ πριν από περίπου μίαμιση εβδομάδα.

Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα (20:00): Δεν είναι έτοιμη η Μπενφίκα, παίζει και εκτός έδρας οπότε θα θέλει να κρατήσει και λίγο τα… μπόσικα πίσω. Από την άλλη η Σπαρτάκ θα ψάξει το γκολ, όμως θεωρούμε ότι δεν θα ανοιχτεί και τόσο γιατί ξέρει ότι η Μπενφίκα είναι δυνατή ομάδα. Αποφεύγουμε το σημείο του αγώνα και πάμε στοίχημα με την επιλογή 2-3 γκολ στο ματς, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95 (Stoiximan).

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λέγκια Βαρσοβίας: Επιλογή διπλασιασμού

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λέγκια Βαρσοβίας, (21:00): Πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου. Ακολουθεί ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη (10/8) στην Πολωνία. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων μετά από δύο 90άλεπτα, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την νικήτρια του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία).

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λέγκια Βαρσοβίας, (21:00): Εμπόδιο, Νο 3 για τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στον δρόμο προς τ’ αστέρια. Η πρωταθλήτρια Κροατίας μετράει ήδη δύο προκρίσεις με το απόλυτο νικών. Δύο σε βάρος της Βαλούρ Ρέικιαβικ (5-2 γκολ) και άλλες δύο κόντρα στην Ομόνοια (3-0 γκολ). Στο πρωτάθλημα της χώρας ξεκίνησε με ήττα 2-0 από τη Σλάβεν Μπελούπο, ακολούθησε η πρώτη νίκη κόντρα στη Χρβάτσκι με 4-0 και την Κυριακή (1/8) ήρθε το χορταστικό εντός έδρας 3-3 με τη Ριέκα.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λέγκια Βαρσοβίας, (21:00): Ξεκίνημα-καρμπόν στην Ευρώπη έχει κάνει και η Λέγκια Βαρσοβίας. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον 1ο γύρο, όπου απέκλεισε με δύο νίκες τη Μπόντο Γκλιμτ (5-2 τέρματα). Επόμενη αντίπαλος ήταν η Φλόρα Ταλίν, την οποία νίκησε επίσης δύο φορές (3-1 τέρματα) και πήρε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα μπήκε με το… δεξί, επικρατώντας 1-0 της Βίσλα Πλοκ, αλλά το περασμένο Σάββατο (31/7) ήρθε και η πρώτη ήττα της σεζόν από την Ράντομακ Ράντομ με σκορ 3-1.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά και την πρόκριση, αλλά ουδείς μπορεί να ξεγράψει τη Λέγκια Βαρσοβίας. Τα προκριματικά είναι… περίεργη διαδικασία, γι’ αυτό και στο πρώτο παιχνίδι θα αποφύγω το σημείο στο στοίχημα μου. Αμφότερες δεν έχουν πείσει ακόμη για την αμυντική τους προσήλωση, σε αντίθεση με την επιθετική ευχέρεια, γι’ αυτό και θα πάω στην επιλογή των γκολ. Πάμε στοίχημα με «G/G» στο εξαιρετικό 2.05 (winmasters).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X