ΑΕΚ: Θλάση ο Μπακάκης -Ατομικό ξανά για Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μιτάι!

ΑΕΚ: Θλάση ο Μπακάκης -Ατομικό ξανά για Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μιτάι!
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Μπακάκης υπέστη θλάση -Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ με τον Μιχάλη Μπακάκη!

Ο δεξιός μπακ της Ενωσης υπέστη θλάση στην τελευταία προπόνηση της Ενωσης στα Σπάτα και προσέθεσε ακόμα έναν «πονοκέφαλο» στο μυαλό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε μετά από ένα σουτ στη χθεσινή προπόνηση και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ο διεθνής αμυντικός του Δικεφάλου που έχει ταλαιπωρηθεί τελευταία συχνά από τραυματισμούς θα μείνει εκτός για ένα διάστημα και πλέον, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ… πιέζεται. Αυτό γιατί ο μοναδικός δεξιός μπακ που είχε μείνει στο ρόστερ ήταν ο Ολεγκ Νταντσένκο ο οποίος χθες ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται και θα αγωνίζεται με την Β’ ομάδα της Ενωσης μέχρι να βρει έναν σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του.

Ατομικό για Μάνταλο-Γαλανόπουλο-Μιτάι

Από εκεί και πέρα, οι Πέτρος Μάνταλος, Μάριο Μιτάι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Την πρώτη του προπόνηση με την Ενωση έκανε και ο Έχσαν Χατζισαφί.

Η αυριανή προπόνηση της Ενωσης είναι προγραμματισμένη στις 19.00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X