Ξεφτιλίστηκε η σκευωρία, αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης!

Ξεφτιλίστηκε η σκευωρία, αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αθωώθηκαν για την υπόθεση της... πλάκας στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία ποινή για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την «περίφημη» υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας και άλλων Ενώσεων.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας «έτρεχε» δίχως αιτία τους τελευταίους μήνες η ΑΕΚ, καθώς είχε παραπεμφθεί στο δικαστικό τμήμα από καταγγελία την οποία υποτίθεται πως έκανε το σωματείο «Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας».

Συγκεκριμένα το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε εισηγηθεί την αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Είχε φανεί από την διαδικασία βέβαια πως δεν μπορούσε να στηριχθεί το κατηγορητήριο και γι’ αυτό ακόμη και ο εισηγητής της υπόθεσης, προς το τέλος είχε προτείνει απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη, πρόστιμο στην ΑΕΚ και πολύ ελαφρότερες ποινές από τις αρχικές που ζητούσε, στους υπόλοιπους.

Τελικά όμως αθωώνονται όλοι. Δηλαδή εκτός της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη και οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Άγγελος Δανιήλ, Νίκος Αυλωνίτης και Κώστας Ντάσιος.

Η σχετικά απόφαση:

Ξεφτιλίστηκε η σκευωρία, αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X