ΑΕΚ: Εκτός και ο Νταντσένκο -Η αποστολή για το ματς με τη Βελέζ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Εκτός και ο Νταντσένκο -Η αποστολή για το ματς με τη Βελέζ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αυτή είναι η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Βελέζ αύριο στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ!

Το όνομα του Ολεγκ Νταντσένκο προστέθηκε στη λίστα των απουσιών για την Ενωση ενόψει του αγώνα με την Βελέζ αύριο στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός αμυντικός αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό. Εκτός είναι επίσης και οι Κώστας Γαλανόπουλος, Ζίγκα Λάτσι που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και σήμερα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με τη Βελέζ Μόσταρ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X