Μεντβέντεφ κατά δημοσιογράφου: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Μεντβέντεφ κατά δημοσιογράφου: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι πάντα ψύχραιμος στις συνεντεύξεις τύπου, ό,τι και αν ακούσει εκεί, αλλά αυτή τη φορά ξέσπασε και με το δίκιο του.

«Οι Ρώσοι αθλητές κουβαλούν το στίγμα του «κλέφτη (σ.σ. λόγω των υποθέσεων ντόπινγκ Ρώσων αθλητών και την τιμωρία από την ολυμπιακή επιτροπή)»; Και πώς νιώθεις για αυτό», ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου, που έκανε έξαλλο τον Νο.2 τενίστα στον κόσμο.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θα απαντήσω σε ερώτηση», είπε ο 25χρονος Ρώσος. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Πρέπει να τον διώξετε από τους Ολυμπιακούς, δεν θέλω να τον ξαναδώ».

Νωρίτερα ο Μεντβέντεφ είχε δώσει μάχη με… τη ζέστη και όταν ο διαιτητής τον ρώτησε πώς είναι είπε ότι θα τελειώσει τον αγώνα, αλλά μπορεί… να πεθάνει. «Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν πεθάνω;».

Τελικά νίκησε στα τρία σετ τον Φάμπιο Φονίνι και θα παίξει αύριο στην οκτάδα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Οι διοργανωτές, πάντως, έστω και καθυστερημένα αποφάσισαν από αύριο να ξεκινούν οι αγώνες στις 3 το μεσημέρι. Προηγήθηκαν τα παράπονα του Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και η αποχώρηση της Πάουλα Μπαντόσα από το γήπεδο με αμαξίδιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X