Το ακραίο άγχος της ΑΕΚ λόγω Βελέζ

Το ακραίο άγχος της ΑΕΚ λόγω Βελέζ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τις μεταγραφικές εξελίξεις που δεν αναμένονται τα επόμενα 24ωρα ενώ το άγχος για την Βελέζ αγγίζει ακραία επίπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμιά σχέση με την πραγματικότητα των τελευταίων 24ωρων στην ΑΕΚ, δεν έχει το κλίμα αναμονής άμεσων εξελίξεων στα μεταγραφικά της ομάδας.

Φυσικά υπάρχει κινητικότητα, υπάρχουν στόχοι με τους οποίους ασχολούνται στην ομάδα, αλλά οι πιο βασικοί δεν είναι περιπτώσεις που έχουν προϋποθέσεις για να τελειώσουν γρήγορα. Όπως λένε μέσα από την ομάδα μάλιστα, «δεν θα πάμε βιαστικά, έχουμε συγκεκριμένους στόχους κι αυτούς βάζουμε σε προτεραιότητα».

Μάλιστα δεν προκύπτει πως μέσα σε αυτούς τους στόχους είναι οποιοσδήποτε απ’ όσους έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, κυρίως μέσα από δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Η ΑΕΚ έχει σε προτεραιότητα όπως είναι γνωστό το κλείσιμο των θέσεων στην ενδεκάδα για αριστερό εξτρέμ και δεξί μπακ. Είναι σαφές πως θα πάρει και δημιουργικό χαφ, αλλά σε χρονική σειρά αυτό δύσκολα θα πάει πριν από τα άλλα δύο.

Δείτε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X