ΑΕΚ: Εξασθενεί του Καλούλου, πάνε για βασικοί την Πέμπτη οι «νέοι»

ΑΕΚ: Εξασθενεί του Καλούλου, πάνε για βασικοί την Πέμπτη οι «νέοι»
Photo Credits: INTIME

Σε άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας έχει στραφεί η ΑΕΚ, όσο ταυτόχρονα ξεψαχνίζει την αγορά για την απόκτηση μέσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, έχει αρχίσει να… τρέχει πλέον, έτσι ώστε να μαζέψει κάθε ανορθογραφία που έχει στο ρόστερ της, με την απόκτηση αριστερού εξτρέμ και δεξιού μπακ να έχουν μπει σε προτεραιότητα.

Σύμφωνα με την Livesport, η «Ενωση» κινείται στην αγορά και για δημιουργικό μέσο, που θα μπορεί να παίξει στο «8» και στο «10», έναν παίκτη τύπου Εντσάμ δηλαδή.

Από εκεί και έπειτα, έχει ξεκαθαριστεί πως ο Ζιντιόν Καλολού, «κόπηκε» από τους ανθρώπους της ομάδας και βρίσκεται εκτός λίστας.

Για βασικοί οι τέσσερις νέοι την Πέμπτη

Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά στη Βοσνία, με την ΑΕΚ να δείχνει φανερά πλέον πως η ανανέωση στην ενδεκάδα της είναι… κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λοιπόν σκέφτεται σοβαρά, σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», να ξεκινήσει με όλους τους «νέους» βασικούς.

Αρχικά, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς να πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, από τη στιγμή που είναι πλέον ετοιμοπόλεμος και από εκεί και έπειτα, από τη στιγμή που οι Όγκνιεν Βράνιες, Σέρχιο Αραούχο και Νταμιάν Λε Ταλέκ θα είναι έτοιμοι θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα.


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X