Μιλόγεβιτς: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς»

Μιλόγεβιτς: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους συνεργάτες του μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Βελέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Βελέζ Μόσταρ στο Σαράγεβο με 2-1, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι σίγουρος πως στη ρεβάνς η «Ενωση» θα είναι αλλαγμένη και έτοιμη να πάρει την πρόκριση.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με τους συνεργάτες του τονίζοντας την δουλειά που πρέπει να γίνει αλλά και την ανάγκη για ταχύρυθμη ενσωμάτωση του Σέρχιο Αραούχο, του Ογκνιεν Βράνιες και του Νταμιέν Λε Ταλέκ, προκειμένου να μπουν άμεσα στην ενδεκάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουμε άλλη επιλογή».

«Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας, αλλά εδώ που είμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, ούτε άλλα περιθώρια. Οφείλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο έτοιμοι στη ρεβάνς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στο οποίο τους ανέλυε όλα τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με την Βελέζ και μάλιστα τους έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X