Κατσιφαράκης: «Στάθηκε τυχερός ο Φάνης, εξιτήριο την άλλη εβδομάδα»

Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Φάνης Χριστοδούλου!
Photo Credits: INTIME

Ο ορθοπεδικός που χειρούργησε τον Φάνη Χριστοδούλου, μίλησε για την... τύχη που είχε στην ατυχία του ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το τεράστιο μέγεθος των τραυμάτων σε όλο το σώμα, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Φάνης Χριστοδούλου μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Πάρο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο γνωστός ορθοπεδικός και χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η πιο σοβαρή επέμβαση την οποία έχει κάνει ποτέ. Στάθηκε τυχερός διότι τα τραύματά του ήταν αρκετά σοβαρά. Όταν έχεις χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα περνάς πάντα μια μεγάλη αγωνία για την ζωή σου. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι πέρασε και ένα έμφραγμα, ελπίζω ότι θα μπορέσει να αναρρώσει αρκετά σύντομα.

Ο Φάνης είχε φοβερά δύσκολο κάταγμα στον δεξιό ώμο, μπορέσαμε και του το σταθεροποιήσαμε για να έχει γρηγορότερα την δυνατότητα να το κινήσει. Είχε ένα τεράστιο αιμάτωμα στον δεξιό μηρό όπου κρατούσε μέσα του 1,5 λίτρο αίμα και ευτυχώς αποκαστάθηκε.

Από σήμερα μπορεί να περπατάει αρκετά καλύτερα, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι είχε σοβαρά χτυπήματα σε πρόσωπο και αντίχειρα. Τέλος είχε ένα τεράστιο τραύμα στο κεφάλι, χωρίς να μιλάω για τα δερματικά που είχε παντού εγκαύματα και τριβές. Στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα μπορεί να πάρει εξιτήριο».

Πηγή: ΣΠΟΡ FM 94.6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X