Χατζηδάκης: «Ανεμβολίαστοι πάνω από τους μισούς εργαζόμενους σε δομές φροντίδας»

Χατζηδάκης: «Ανεμβολίαστοι πάνω από τους μισούς εργαζόμενους σε δομές φροντίδας»

Η αποκάλυψη του Κωστή Χατζηδάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι πάνω από τους μισούς εργαζόμενους σε δομές φροντίδας παραμένουν ανεμβολίαστοι, προχώρησε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Οι εργαζόμενοι σε δομείς φροντίδας ηλικιωμένων είναι μια από τις κατηγορίες που έχουν ενταχθεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Την ίδια ώρα περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν εμβολιαστεί σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Παράλληλα ανέφερε ότι οι ανάπηροι και ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι σε ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 80%.

Αναφερόμενος στην υποχρεωτικότητα, τόνισε, ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει πώς πάνε τα πράγματα σε επίπεδο εμβολιασμών, στο επιδημιολογικό κομμάτι και θα εκτιμήσει και πάλι την κατάσταση. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι οι εργοδότες πρέπει να γνωρίζουν αν οι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι, για να υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X