«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο»

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο»
Photo Credits: INTIME

Αραβικά ΜΜΕ γράφουν για επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στην Αλ Χιλάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Al-Riyadia», έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, για τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» έχουν δείξει ενδιαφέρον και κοιτάζουν έντονα την περίπτωσή του.

Όπως σημειώνεται ο «Δικέφαλος» θέλει τον 34χρονο Ιταλό ποδοσφαιριστή με μεταγραφή και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε εξέλιξη μία διαπραγμάτευση ανάμεσα στους δύο συλλόγους, καθώς ο Τζιοβίνκο δεσμεύεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με συμβόλαιο.

Αυτό το διάστημα ο πρώην άσος της Γιουβέντους κάνει κανονικά προετοιμασία με την Αλ Χιλάλ στην Αυστρία, ενώ για την περίπτωσή του αναφέρθηκε χτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν για ένα μεγάλο διάστημα στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X