Η Βελέζ νίκησε με 2-0 την Ποσούσιε πριν το πρώτο ματς με την ΑΕΚ (VIDEO)

Η Βελέζ νίκησε με 2-0  την Ποσούσιε πριν το πρώτο ματς με την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Βελέζ κέρδισε την Ποσούσιε με σκορ 2-0 πριν από το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Πέμπτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βελέζ σήμερα έπαιζε τον πρώτο της αγώνα του πρωταθλήματος στην Βοσνία κόντρα στην Ποσούσιε, την οποία κέρδισε με τελικό σκορ 2-0 και ένα χαμένο πέναλτι.

Τη Βέλεζ θα την αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League την Πέμπτη. Ωστόσο, ο προπονητής Φέντια Ντούντιτς αποφάσισε να μην ξεκουράσει τους καλύτερους παίκτες του πριν από τον αγώνα εναντίον της Ένωσης και έπαιξε με τους βασικούς του παίκτες κόντρα στην Ποσούσιε.

Η Βελέζ ήταν καλύτερη, πήρε αυτό που ήθελε κι έδειξε σε καλή κατάσταση. Πλήγμα ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της περσινής σεζόν, Ράντοβατς, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει το ματς της Πέμπτης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και μόλις στο 1ο λεπτό θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά τη γκάφα του Ισιτς δεν εκμεταλλεύθηκε ο Μπέγκιτς. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, βρήκαν δυο φορές δίχτυα με Ζουμπάνοβιτς, Γκεόρκιγιεβιτς, αλλά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Η Βελέζ είχε τον έλεγχο, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 49′ για να σκοράρει, όταν από ασίστ του Μπραντάο, ο Γκεόρκιγιεβιτς πέτυχε το 1-0. Ο Μπραντάο με την είσοδό του στο ματς άλλαξε την εικόνα της ομάδας και στο 81′ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο ίδιος κέρδισε πέναλτι, αλλά νικήθηκε από τον Μπότσακ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κατάφερε στο 86′ να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

Η Βελέζ αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Κατσαβέντα, Άντιουσιτς, Γκεοργκίεβιτς, Ίσιτς (46΄ Μπραντάο), Όβτσινα, Πρσες, Ράντοβατς, Ράντοβιτς (74΄ Άλαγκιτς), Ζελίκοβιτς, Ζουμπάνοβιτς (46΄ Κόσιτς), Σβόνιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X