AEK: Ο Μιλόγεβιτς τους… έλιωσε στο βίντεο, 45λεπτη ανάλυση φάσεων

AEK: Ο Μιλόγεβιτς τους… έλιωσε στο βίντεο, 45λεπτη ανάλυση φάσεων
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξήρε την επιθετική ανάπτυξη και το build up στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Bλάνταν Μιλόγεβιτς είναι από τους προπονητές της νέας γενιάς που έχει βάλει για τα καλά την ανάλυση στην καθημερινότητα της ομάδας του και δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο κομμάτι αυτό.

Δεδομένα αγώνων και προπονήσεων καθημερινά βρίσκονται στα χέρια του Σέρβου κόουτς, ο οποίος καταγράφει μαζί με το τιμ του τα πάντα και βασίζεται πολύ σε αυτά. Την περασμένη Πέμπτη η ΑΕΚ έδωσε φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ και την Κυριακή στα Σπάτα για 45 λεπτά ο Μιλόγεβιτς έκανε ανάλυση… μαραθώνιο στους παίκτες του.

Εν ολίγοις ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδειξε φάσεις στους παίκτες της ΑΕΚ από την επιθετική ανάπτυξη και εξήρε την προσπάθεια, την νοοτροπία τους και την υπομονή στο αγωνιστικό σχέδιο.

«Είδα πολλά καλά, είδα πολλά από αυτά που δουλεύουμε στην ανάπτυξη. Θέλω να έχετε υπομονή και επιμονή με την μπάλα στα πόδια» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος μοίρασε και «μπράβο» στους παίκτες του για την ανάπτυξη και το build up του παιχνιδιού από την 5άδα της άμυνας μέχρι να φτάσει η μπάλα στην επίθεση.

Και βεβαίως περιμένει να τα δει με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο ματς της Πέμπτης με την Βελέζ στο Σεράγεβο, στο πρώτο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Conference League.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X