Κορακάκη: Αναχώρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κορακάκη: Αναχώρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Άννα Κορακάκη αναχώρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με στόχο να φέρει κι άλλες επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο την κορυφή αναχώρησε για το Τόκιο η Άννα Κορακάκη, η οποία θα υπερασπιστεί τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για την ιαπωνική πρωτεύουσα μαζί με τον προπονητή και πατέρα της, Τάσο Κορακάκη.

Η προσπάθειά της θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 3:00 τα ξημερώματα με τα προκριματικά στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. πιστόλι θα γίνουν την Πέμπτη (29/7) και την Παρασκευή (30/7).

«Όλες μου οι συναθλήτριες είναι πολύ άξιες. Είναι λίγες αυτές που αυτή τους η συμμετοχή θα είναι η πρώτη. Οι περισσότερες είναι έμπειρες, Ολυμπιονίκες και με πολλούς αγώνες στην πλάτη τους. Όπως φάνηκε από τους μόλις δύο αγώνες που κάναμε φέτος, είμαστε όλες ακριβώς στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι δύσκολη και η πρόκριση στον τελικό, γιατί 10 με 15 αθλήτριες βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με ακριβώς τα ίδια νούμερα και όλα θα κριθούν στον πόντο», σχολίασε κατά την αναχώρησή της η Άννα Κορακάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X