Μπουφόν: «Μπορώ να παίζω μέχρι τα 48!»

Μπουφόν: «Θέλω να αποσυρθώ το 2023» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ασταμάτητος δείχνει ο Τζίτζι Μπουφόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν λέει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Τζίτζι Μπουφόν!

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποχώρησε από τη Γιουβέντους, έτσι ώστε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Πάρμα, από τη οποία αναδείχθηκε, έτσι ώστε να την βοηθήσει να ανέβει ξανά στη Serie A, έπειτα από έναν οδυνηρό υποβιβασμό.

Ο Μπουφόν όμως, δεν πήγε στην Πάρμα, απ’ ότι φαίνεται αποκλειστικά με αυτό το στόχο, από τη στιγμή που έχει σκοπό, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, να παίζει ποδόσφαιρο γι’ ακόμη 4-5 χρόνια.

Μιλώντας στο Sky Sport, ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: «Εχουν περάσει 21 χρόνια από το ντεμπούτο μου με την Πάρμα, περίπου 9.000 ημέρες. Έχω ακόμα την επιθυμία να εκπλήξω και να αποδείξω ότι είμαι αθλητής, τερματοφύλακας, ένα ξεχωριστό άτομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προχωράω και γι’ αυτό μου αρέσουν κάποιες προκλήσεις».

Ο Μπουφόν συνέχισε, λέγοντας πως: «Στην ηλικία μου δεν έχω την αμφιβολία αν είμαι τερματοφύλακας ή όχι, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα πάω καλά για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Από φυσική άποψη είμαι καλά, έχω επίσης αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία. Οι αμφιβολίες υπάρχουν όταν δεν έχεις τα σωστά κίνητρα ή όταν κάνεις μια επιλογή που δεν ζεσταίνει την καρδιά σου. Εκείνη τη στιγμή ρισκάρεις να κάνεις άσχημη εντύπωση, αλλά αυτό δεν το σκέφτηκα όταν διάλεξα την Πάρμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X