Πετρούνιας: «Πάμε γι' ακόμη ένα χρυσό» (VIDEO)

Πετρούνιας: «Πάμε γι' ακόμη ένα χρυσό» (VIDEO)

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την αποχώρησή του για το Τόκιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγο πριν φύγει για το Τόκιο, τόνισε πως η μεγάλη του ανησυχία είναι πως η 15ωρη πτήση δεν θα του επιτρέψει να έχει νέα από την οικογένειά του για αρκετές ώρες, ενώ έθεσε ως μοναδικό στόχο το χρυσό μετάλλιο και ως μεγαλύτερο αντίπαλό του τον κακό του εαυτό.

«Aν εξαιρέσεις ότι θα είμαι 15 ώρες στον αέρα και δεν θα έχω επικοινωνία με τα παιδάκια μου, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Σκέφτομαι ότι πάω να απολαύσω τον αγώνα. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα γιατί θα είμαι απαλλαγμένος από ένα άγχος και το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως ο μεγάλος στόχος είναι: «Ένα χρυσό μετάλλιο ακόμα».

Για τον ανταγωνισμό που θα έχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε:

«Ο μεγαλύτερος αντίπαλος πάντα ήταν ο εαυτός μου. Αυτόν που πρέπει πρώτα να κερδίσω είναι τον κακό μου εαυτό και να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Από κει και πέρα, υπάρχουν καλοί αθλητές, θα είναι ο Κινέζος από ό,τι έχω δει, ο οποίος είναι πολύ άξιος ανταγωνιστής, όπως και ο Ιταλός. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αν κάνω αυτό που ξέρω καλά δεν θα υπάρχει καμία τύχη».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X