«Πρόταση στον Ντάσα έκανε η ΑΕΚ» (VIDEO)

«Πρόταση στον Ντάσα έκανε η ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με μέσο από το Ισραήλ, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ελι Ντάσα, για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ βρίσκεται η ΑΕΚ , με το «one.co.il», να συνδέει την Ενωση, με το όνομα του Ισραηλινού Έλι Ντάσα που αγωνίζεται στην ολλανδική Φίτεσε.

Σημειώνεται πως ο 28χρονος  μπακ με ρίζες από την Αιθιοπία έχει συμβόλαιο με τη Φίτεσε ως το καλοκαίρι του 2022 και εκτός από την ΑΕΚ και η Λέγκια Βαρσοβίας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το μπακ της Φίτεσε.

Στο ισραηλινό ρεπορτάζ επισημαίνεται πως ο Ντάσα δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση, όμως η πρόταση που έχει από την ΑΕΚ είναι η πιο σοβαρή.

Ο Ντάσα, ο οποίος μετράει 37 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, αγωνίζεται στη Φίτεσε από το 2019, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 33 συμμετοχές με τη Φίτεσε και έξι ασίστ.

Στη Μακάμπι αγωνίστηκε την τετραετία 2015-2019, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για πέντε χρόνια (2010-2015).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X