Πέρεθ : «Ο Μίτσελ είναι απατεώνας, δεν είναι προπονητής»

«Θύμα εκβιασμού ο Πέρεθ, η Ρεάλ θα κινηθεί νομικά»
Photo Credits: INTIME

Συνεχώς βγαίνουν και νέα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ, σχετικά με πρώην αθλητές της Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διαρροές σχετικά με off the record δηλώσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζονται από την Confidencial, παρά τις αντιδράσεις τόσο του προέδρου της Ρεάλ, όσο και του ίδιου του συλλόγου, που ετοιμάζονται να απευθυνθούν στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο Πέρεθ εμφανίζεται να έχει ιδιαίτερο μένος, αφού εκείνη την εποχή ήταν προπονητής της Ρεάλ Β’:

«Ο Μίτσελ είναι πολύ καλός προπονητής. Ένας τύπος που δεν έχει κάνει κάτι. Μας άφησε τη Ρεάλ σχεδόν σε πτώση. Φίλε, αυτός είναι απατεώνας, αλλά ο Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα (σ.σ. δημοσιογράφος) τον προστατεύει, τον ανεβάζει. Όμως δεν είναι προπονητής. Δεν μπορείς να προπονείς στη Segunda Division, όταν τα έχεις πάει άσχημα στη Segunda B».

Ο Πέρεθ σύγκρινε τον Μίτσελ με τον Μπερντ Σούστερ για να καταδείξει τις διαφορές τους, με τον Γερμανό αργότερα να παίρνει το χρίσμα για τον πάγκο της πρώτης ομάδας, αλλά τον Ισπανό ποτέ:

«Αν θες να είσαι επαγγελματίας προπονητής, πρέπει να πας σιγά σιγά. Δες τον Σούστερ. Είναι πεπεισμένος ότι ο Σούστερ είναι καλός προπονητής, επειδή άρχισε στη Χερέθ και μετά στη Λεβάντε.

Δεν ξέρω πού, αλλά τον έχω ακούσει να δηλώνει ‘δεν είμαι έτοιμος για τη Ρεάλ’. Τι ευχάριστο να το ακούω. Και γι’ αυτό ο Σούστερ είναι καλός προπονητής. Τώρα, ένας τύπος που λέει “όχι, είμαι ο Μίτσελ και πρέπει να προπονήσω τη Ρεάλ, επειδή είμαι ο Μίτσελ…’ Από πού κι ως πού;»

Τέλος, κατηγόρησε το νυν τεχνικό της Χετάφε ότι έδιωξε τον Χουάν Μάτα από τη Ρεάλ Β, ώστε να κάνει χώρο στο γιο του, Αντριάν:

«Νομίζω ότι ο Μίτσελ είναι αυτός που έκανε την τρύπα για τον Μάτα, αυτός που τον πέταξε, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί ο γιος του. Έλα τώρα, έτσι είναι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X