Τεστ πριν την Ευρώπη για την ΑΕΚ απόψε με Απόλλωνα Λεμεσου στο ΟΑΚΑ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Εικόνες από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (21:30, COSMOTE SPORT 1HD) τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 22 Ιουλίου (μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς), είτε με την Βελέζ, είτε με την Κολερέιν για το Conference League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, αλλά και τους τραυματίες και ανέτοιμους Κώστας Γαλανόπουλος, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Ζίγκα Λάτσι. Στην αποστολή θα βρίσκεται κανονικά ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.

Παράλληλα και ο Σέρχιο Αραούχο είπε χθες στον Μιλόγεβιτς: «Κόουτς, είμαι έτοιμος να παίξω και αύριο στο φιλικό». Δεν θα είναι όμως, ούτε ο Αργεντίνος φορ διαθέσιμος για τον σημερινό φιλικό αγώνα.

Όλα δείχνουν πως η Ένωση θα παραταχθεί στην 11άδα με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Τζαβέλλα και Νεντελτσεάρου στόπερ, τον Μπακάκη δεξί μπακ και αριστερά έναν εκ των Λόπες ή Μιτάι. Σάκχοφ, Σιμάνσκι και Μάνταλος θα είναι στο κέντρο, με τον Γκαρσία δεξιά και τον Αλμπάνη αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ανσαριφάρντ σε σύστημα 4-2-3-1.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας  θα μάθει και τον αντίπαλό της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Στις 22:00 η Κολερέιν υποδέχεται τη Βελέζ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Βόσνιων από το πρώτο ματς.

Να θυμίσουμε ότι το αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X